För elevsidorna använder vi Google-sites. Detta innebär att den e-postadress ni bjuds in med för deltagande måste registreras på Google med lösenord, detta gör att Ni sedan kan logga in på "Elevsidorna" (För att se bilderna bättre kan Ni klicka på dem)

Skapa konto

Om du inte registrerat kontot (din e-postadress). Klicka på länken "Logga in" till vänster och Välj "Skapa ett konto nu". Följ instruktionerna som är på den sida du hamnar på för att registrera kontot. När du registrerat kontot kan du logga in på elevsidorna. Tänk på att det är den e-postadress du bjudits in med som ska registreras. Det är den som elesidorna förväntar sig vid inloggning.
elevsida skapa

Inloggning

Genom att följa länken "Logga in" till höger så kommer Ni till en sida som ska se ut på följande sätt:
elevsida elevlogin

När du loggar ut från elevsidorna hamnar du på en annan sida än den som visas ovan. Skulle du vid inloggning hamna på denna andra sida skall du göra följande:

Klicka på länken "Logga in med annat konto" det kommer då upp en ruta där du ska fylla i din e-postadress; gör det och klicka på knappen "Gå till" du ska då hamna på sidan som visas och beskrivs ovan och logga in därifrån. Hamnar du på sidan som visas nedan är det alltså inte där du ska försöka logga in, den är för inloggning om man har en e-postadress som slutar med @akupunkturakademin.se vilket enbart är för lärare.

elevsida domanlogin 1

elevsida domanlogin 2